Öppet hus i december

Välkommen att bekanta dig med oss lördagen den 9 december i våra båda enheter.

Inveons dörrar står öppna för allmänheten lördagen den 9 december i institutets båda enheter. I Haiko på Edelfeltsstigen 1 får man gå runt kl. 9:15–13:00 och Lundagatan 8 står öppet kl. 10:15–14:00. Alla intresserade är välkomna att bekanta sig med institutets vardag! Du som funderar på att söka till Inveon har en ypperlig chans att titta in och kanske diskutera med lärarna.

På Edelfeltsstigen 1 serveras ärtsoppa till priset 5,00 euro. På Lundagatan 8 kan man bl.a. gratis låta fotografera en porträttbild som kan användas till exemepel i en cv eller på sociala medier. I andra våningen finns också ett café som sköts av artesanstuderandena.

Tilläggsinformation och förfrågningar:

Mikael Kulju
studiehandledare
020 7099 206
mikael.kulju (at) inveon.fi